Over ons

Inge Goedbloed en Conrad Tronchet vormen samen Goudsmederij Goedbloed

Even voorstellen….

 

Dit zijn wij….het team van Goudsmederij Goedbloed. Hoeveel geluk moet je hebben als je levenspartner ook je zakenpartner mag worden. Samen werken om de dromen van ons en onze klanten te kunnen realiseren.

 

Inge Goedbloed is de goudsmid & designer. Uiteraard opgeleid op de Vakschool Schoonhoven als zowel goud- en zilversmid. Inge heeft daarnaast ook nog een aantal specialisaties opgedaan in het buitenland. Na de Vakschool heeft zij haar kennis en ervaring verder ontwikkeld bij verschillende bedrijven binnen de goudsmedenbranche. Inge was met Goudgeel Zilverwit al een bekend gezicht in Schoonhoven en omstreken. Sinds December 2021 is er een nieuw hoofdstuk gestart met de opening van Goudsmederij Goedbloed.

 

Conrad Tronchet is een geboren en getogen Schoonhovenaar, hij heeft jarenlang commerciële ervaring opgedaan als Account Executive binnen de IT sector en gooit het hier over een iets andere boeg. Binnen Goudsmederij Goedbloed is hij verantwoordelijk voor de verkoop en de marketing van onze prachtige winkel. Altijd met een lach op zijn gezicht en de kennis paraat, staat Conrad ten alle tijden voor u klaar.

 Vuurplaats en eco verpakkingen van Goudsmederij Goedbloed

Ons werk

 

Goudsmederij Goedbloed vindt haar inspiratie voor onze sieraden in de natuur en dit is duidelijk terug te zien in de collecties. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een mooie klassieker, wel zoeken wij dan naar datgene wat uw nieuwe sieraad ook echt persoonlijk en bijzonder maakt.

Wij houden van duurzaamheid en werken volgens hoge kwaliteitsnormen. In onze ogen gaan duurzaamheid en kwaliteit hand in hand wanneer je spreekt over een luxe product. Zeker wanneer het juweel voor u word gemaakt. Wij werken met diverse edelmetalen, exclusieve edelstenen en parels. 

Eco-footprint

Wij zijn natuurliefhebbers, dit zie je terug in onze collectie maar ook in onze keuze om zo duurzaam en groen mogelijk te werken. Eerlijkheid is net als groen doen en denken, de start van het oplossen van het probleem. Wij willen eerlijk zijn: 100% groen werken is niet mogelijk, maar bewuste keuzes maken voor bewust werkende leveranciers e.d. is wel mogelijk. Wij werken hoofdzakelijk met gerecyclede edelmetalen, conflictvrije edelstenen en ook ons verpakkingsmateriaal is ‘eco-friendly’.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.
Volg ons op Facebook - @GoudsmederijGoedbloedVolg ons op Instagram - @goudsmederijgoedbloed