Uw eigen ontwerp

Hoe werk dat nu, samen een uniek sieraad ontwerpen...?

Of het nu gaat om een herinneringsjuweel, trouwringen of een bijzondere ring voor een aanzoek. Het specifiek ontwerpen van een sieraad naar uw wens is uiteraard iets anders als een kant en klaar sieraad uit een vitrine kopen. Goudsmederij Goedbloed gebruikt hiervoor het "4-Stappenplan" waarmee u verzekerd bent van de kwaliteit en unieke uitstraling van uw nieuwe sieraad.

Het 4 stappenplan:
Stap 1 - De eerste kennismaking
Hier begint ons gezamenlijke creatieve proces, u spreekt eerst uw wensen en ideeën uit. Daarna bespreken wij dit idee en kijken naar de technische mogelijkheden. Uiteraard vergeten wij de andere belangrijke zaken niet; zoals uw budget, of heeft u misschien een uiterlijke datum dat u uw eigen ontwerp wil dragen? Als alles informatie compleet is, dan kunnen wij uw ontwerp echt vorm gaan geven. Op een creatieve manier laten wij u zien hoe uw nieuwe sieraad eruit gaat zien. 
Stap 2 - Keuzes maken
Met alle verzamelde gegevens gaan wij aan de slag en werken deze uit in een duidelijke offerte. Als alles naar uw zin is en u het akkoord heeft gegeven, dan ga wij voor u aan de slag om uw droomsieraad te maken.
Stap 3 - Aan het werk
Soms is er een extra afspraak nodig voor het kiezen van de juiste edelsteen of om een tussentijdse optie te kunnen zien. Als u het zou willen kunnen wij u gedurende het gehele proces op de hoogte houden van het ontstaan van uw sieraad.
Stap 4 - Pasmoment en ophalen
Uw sieraad ligt nu voor u klaar. U komt langs voor een laatste pasmoment om er zeker van te zijn dat alles klopt. Dan is dit het moment, uw droomsieraad is tot leven gekomen!

 

Maak hier een afspraak!

Uw sieraad ontwerpen bij Goudsmederij Goedbloed

Hoelang duurt het voordat ik mijn droomsieraad kan dragen?

Voor ieder ontwerptraject is dit anders, afhankelijk van uw idee is het mogelijk om uw sieraad met 3 tot 10 weken te kunnen dragen. Maar geen paniek als u minder tijd heeft, wij zoeken simpelweg naar de juiste oplossing en zorgen ervoor dat wij op tijd uw sieraad aan u mogen overhandigen. In de praktijk komen we hier altijd uit!

Bijzondere edelstenen of materialen

Iedereen kent de briljant geslepen edelstenen, maar wist u dat er veel meer mogelijkheden zijn. Er zijn zoveel verschillende kleuren en slijpsels, of kiest u liever voor ruwe of andere bijzondere imperfecte edelstenen. Hier willen wij u graag meer over vertellen
.
Misschien heeft u iets dat meerwaarde voor u heeft...zoals een steen uit een familiestuk of dat stukje hout uit die ene oude deurknop, een haarlok van een geliefde of een steen gevonden op die (romantische) vakantie. Goudsmederij Goedbloed kan dit op een mooie manier verwerken in uw eigen ontwerp.
Maar denk ook eens aan dat oude goud dat "vergeten" ligt weg te stoffen in een laatje. Wij kunnen hier weer prachtige (eigentijdse) juwelen van maken, hierdoor kunt u het weer dragen of u kunt dit "oude goud" simpelweg gebruiken als betaalmiddel.

 

Maak hier een afspraak!